top of page

Verbonden Ademsessie

Bij een verbonden ademsessie werken we op verschillende lagen.

Allereerst werkt de verbonden ademhaling op de fysieke laag. Door gedurende de sessie dieper en voller in te ademen creëren we letterlijk meer ruimte. Meer ruimte voor de adem. En voor mij is ademen voelen, en voelen is Leven, dus eigenlijk creëren we meer ruimte voor het Leven. 

Daarnaast werkt de verbonden ademhaling ook op de mentale/emotionele laag. Doordat jij ademt en ik aan de buitenkant van het lichaam werk met drukpunten, zorgen we samen ervoor dat er blokkades (vastgezette energie) weer in beweging kunnen komen. Dit zorgt vaak voor emotionele release, zoals het vrijkomen van verdriet of boosheid.
Alle emoties zijn welkom tijdens deze sessie. 

Als laatste werkt de verbonden ademhaling ook op de energetische laag. Zo kan je tijdens je sessie ook op 'reis' gaan naar andere lagen van het bewustzijn of in een soort van 'droomstaat' terecht komen. Vanuit deze lagen kan het ook zijn dat je 'informatie' of een boodschap krijgt die je weer mee kunt nemen in je dagelijkse leven. 

We eindigen iedere ademsessie met een integratie-/ontspanningsfase. Zo kan alles wat er aan is geraakt en in beweging is gezet, weer rustig landen.

Voor mij is iedere unieke ademsessie steeds weer magisch!

Verbonden ademtraject
Bij een verbonden ademtraject doen we een reeks van 5 verbonden ademsessie verdeeld over 2 tot 4 maanden. 
Dit zorgt ervoor dat je een bepaald thema waar je tegenaan loopt zichtbaar/voelbaar kunt maken en waarbij we er samen voor gaan zorgen dat er weer beweging in gaat komen. 

Heel gaaf vind ik het om Aanwezig te zijn bij jouw proces!

168192522_3838333749586495_165521459594657928_n_edited.jpg
bottom of page